Igor je víťaz

IGOR absolútnym víťazom tretích Vyvolených!

Reality šou vyhral favorit, v dramatickom súboji však takmer neuspel.

Tretia séria reality šou Vyvolení spoznala svojho víťaza! Po dlhej finálovej ceste sa ním stal „šaľeny“ Východniar Igor Džadoň, ktorému víťazstvo spolu s Marcelom priala väčšina ex-Vyvolených, aj vás divákov. Napriek tomu, že boli Vyvolení pripravení bojovať, spočiatku nemali svoj osud vo finále vo vlastných rukách. Veľkú úlohu pred finálovým súbojom zohrali rodiny štyroch posledných Vyvolených, ktoré dostali zodpovednú úlohu - určiť jedného z Vyvolených, komu by Dom snov nedopriali.

Hlasovanie bolo do posledného momentu napínavé, Marcelova a Igorova rodina určili Mirku, Ivanova manželka s deťmi zas Igora. Mirkiní rodičia však nakoniec určili na odstrel Marcela a tak sami Mirku dostali z hry von, aj keď nevedome. Trojica mužov mala po Mirkinom odchode určiť jedno meno, ktoré by sa malo zúčastniť finálového súboja. Ivan s Marcelom sa zhodli na Igorovi, ktorý sa mohol začať pripravovať na záverečnú disciplínu. Súpera si už tento raz duelant nevyberal, pochopiteľne, sám a do hry zasiahol inžinier Varga, ktorý bol až do finále utajovaným investorom stavby. Práve na ňom bolo, komu z dvojice Ivan - Marcel dá šancu zabojovať vo finálovom dueli o víťazstvo. Jeho rozhodnutie padlo na Ivana.

Marcel strávil spolu s Igorom v dome neskutočne veľa spoločných chvíľ a patrili medzi „šašov“ domu. Marcel po opustení finále neskrýval radosť z toho, akých ľudí v reality šou spoznal. „Spoznal som tu Maju a Igora a možno poviem hlúposť, ale je to pre mňa viac ako ten dom. Keby som stratil jedného z nich tak by to bolo horšie. Odchádzam ako víťaz,“ odkázal Marcel.

Do finálového súboja sa tak proti sebe pustili Ivan s Igorom a posledná disciplína skrývala hneď dve úlohy. Prvou bolo rozsvietiť žiarovky a komu sa to podarilo, mohol zobrať jeden kľúč, vybehnúť s ním k domu a otvoriť vchodové dvere. Utekať s kľúčom do kopca museli dovtedy, kým nenašli ten správny. Ivanovi sa podarilo žiarovky v logu Vyvolených rozsvietiť ako prvého a získal tak pred Igorom značný náskok. Ten síce boj nevzdával, no už sa zdalo, že Ivan má výhru vo vrecku. Fanúšikovia Igora sa však potešili v momente, keď sa Východniar ledva lapajúc po dychu predsa len dočkal a práve jeho kľúč zapasoval do zámku. Stal sa víťazom reality šou Vyvolení!

Igor neskrýval obrovskú radosť. Marcel potvrdil svoje slová po vypadnutí a skutočne dokázal, že to, akých ľudí v dome našiel, je preňho víťazstvo. Napriek tomu, že Dom snov nezískal, vrhol sa na Igora po jeho triumfe ako prvý. Igor sa ešte dlho spamätával nielen z faktu,  že je víťaz, ale aj z kondične náročnej disciplíny. „Ten kopec ma celý čas zabíjal, myslel som, že ma aj zabije, ale v srdci som mal, Igor, musíš a ja som to dokázal. Rozumíš,“ povedal už so smiechom Sajfovi.

Jeho záverečné slová však boli plné emócií: "Bojovali sme s Ivanom so cťou, bol dobrým súperom. Som hrdým majiteľom domu snov. Keby tu bol môj otec, ktorý už nežije, bol by nesmierne pyšný, že má takého syna. Kežmarčania, ďakujem, idem domov ako kráľ Vyvolených."

Igor je víťaz tretej série Vyvolených a vy mu už teraz môžete položiť otázku! Urobte tak už teraz prostredníctvom formulára Pýtajte sa.