Igor - Vyvolení

Tak toto Vyvolený Igor nečakal: Dom mu obsadili neznámi ľudia!

Kým bol Igor na Východe, do domu sa snažili dostať miestni výtržníci.

Igor Džadoň je víťazom Domu snov iba pár dní, no už za ten čas musí riešiť prvé problémy. Tie však nesúvisia s domom ako takým, ale s miestnymi rabovačmi, ktorí sa mu snažili dostať na pozemok, pokým bol na východnom Slovensku. Kežmarčan sa po víťazstve nenasťahoval do domu okamžite, Igorove prvé kroky smerovali k rodine. Práve tento čas využili neželaní hostia, aby sa do nestráženého objektu pokúsili dostať.

Volali mi ľudia, že sa niekto pohybuje po pozemku a že sa chce dostať do domu. Ja som šiel, samozrejme, po skončení šou domov na pár dní, naposledy som sa bol na dom pozrieť, keď odchádzal štáb. Neviem teda čo sa tam dialo,“ hovorí prekvapený Igor. Ten plánuje na dome dokončiť posledné drobnosti ako sú batérie či kachličky v kúpeľni. So svojimi priateľmi už organizuje brigádu, po ktorej by mal dom definitívne vyzerať nielen ako nový, ale aj stopercentne dokončený.

Igor sa však z rodného Kežmarku odsťahovať neplánuje, od rodiny sa mu nechce. Po skončení posledných prác ho plánuje najskôr predať  a prilepšiť si finančne. „Myslím si, že sa asi sťahovať nebudem. V prvom rade by som to chcel podokončovať, doriešiť veci a možno, keby som vyhral športku, tak by som si ho nechal ako chatku, ale myslím si, že každý by urobil na mojom mieste to, že ak mám kde bývať, tak ho asi predám a trochu si pomôžem, taktiež mojim deťom,“ povedal v našom rozhovore po víťazstve.