VIDEO: Konflikt medzi Igorom a Ivanom po šou, Vyvolení sa takmer pohádali!

Igorovi sa nepáči, ako sa Ivan vyťahoval vo výpovediach pred kamerou.

Marcel, Ivan a Igor ostali spolu s Mirkou na celý týždeň poslednými Vyvolenými v Dome snov a popri Mirkiných taktikách sa chalani spojili a ťahali za jeden koniec. Okrem toho, že sa hlavne oni postarali o dokončenie domu, viedli medzi sebou dlhé debaty nielen o živote, ale aj čase strávenom v reality šou. Za ten jeden týždeň mala k sebe trojica bližšie ako kedykoľvek pred tým, ako pred tým, no po skončení šou začalo byť medzi Vyvolenými dusno. Čo sa stalo?

Konflikt vznikol medzi Igorom Ivanom, ktorého vyjadrenia na kamere víťaza tretej série Vyvolených pobúrili. Igor si po skoneční šou prezrel niektoré z posledných dielov reality šou a niektoré z Ivanových slov boli podľa neho až príliš sebavedomé. „Myslím si, že som na Ivana krivé slovo nepovedal a keď som si pozrel niektoré diely, tak tam bol taký samoľúby, ukazoval tam, to som urobil sám, toto som spravil sám a takéto veci, ktoré ma zaskočili trochu. Myslím si, že ja som takéto veci nikdy nehovoril, myslím, že sme tam tiež niečo odmakali. Keď prišiel potom, že urobil niečo viac, my sme spravili niečo viac pred tým,“ povedal otvorene Igor.

Ivan sa bránil tým, že jeho výpoveď pred kamerou nebola odvysielaná celá. „Ja som k tomu celému pristupoval ako ku hre. Keď som s manželkou hovoril o tom, čo som spravil a čo nie, potom už nebolo ako som hovoril o tom, kto mi bol oporou,“ hovorí otvorene Ivan. Igorov názor však takéto ospravedlnenia nezmenili. "Ako som povedal, tak si to myslím. Nepotrebujem žiadne ospravedlnenia, ani to tak necítim. Povie, že na kamere boli veci zostrihané, povedal to, povedal. Myslím, že na mne nemali ani čo zostrihnúť, myslím, že som to povedal tak ako to bolo. Tak, ako to bolo v realite na stavbe, tak to bolo aj na obrazovke,“ nezdieľal rovnaký názor s Ivanom Igor.

Ako svoje účinkovanie v šou vnímal Ivan vám prinesieme už v sobotu na webe Joj.sk, tak nás sledujte!