Ivan po Vyvolených: Kika KLAMALA, Igora by vyhodil aj on!

Divákov nahnevalo rozhodnutie Ivanovej manželky, ktorá chcela Igora vyradiť.

Ivan Musil síce v Dome snov veľký vietor nenarobil, veľké debaty sa o ňom začali viesť až medzi tými, ktorí ho v dome zažili a zo šou vypadli. Spolu s Marekom, Monikou a Kikou tvorili skupinku misionárov, ktorá sa k ostatným pracantom na dome pridala až v polovici hry. Misionári tak logicky držali spolu, no ex-Vyvolená Kristína po vypadnutí vyhlásila, že za celou taktikou ich štvorčlennej skupinky stál hlavne Ivan. „Skupinka misionárov bol Ivanov nápad. Vôbec som nepochopila tú taktiku, samozrejme, že sme držali spolu, pretože sme tam prišli my štyria, my sme museli zapadnúť do kolektívu. Naša skupina misionárov bola všetko Ivanova taktika,“ vyjadrila sa ostro Kristína.

Ivan však popiera, že by vyvíjal akúkoľvek iniciatívu. To, že som vytvoril dohodu medzi misionármi nie je pravda, už som to počul, aj keď som tie vyjadrenia nevidel, ale počul som o tom, že sa ona takto vyjadrila. Nebudem to riešiť. Bolo to logické pre všetkých nás štyroch, že musíme držať spolu,“ kontruje Kristíne. Tá taktiež na Ivana prezradila, že práve on točil „kolieskami“ a rozohrával hru na viaceré strany. Vyvolený nepopiera, že taktizoval, no vylučuje, že by kedykoľvek klamal. „Priznávam, že som bol v hre a tým pádom som sa správal tak, aby som sa ťahal správnym smerom. Nie je pravda, že by každá druha veta z mojich úst bola taktika. To, že som si dával pozor na to, čo poviem, je pravda, ale nikdy som nešiel cez klamstvo,“ hovorí otvorene.

Viacerí z vás zas smerovali nemálo výčitiek k Ivanovej manželke za to, že označila Igora na vypadnutie pred finále. Ivan si nemyslí, že by na tom bolo čokoľvek nefér alebo zarážajúce. Vôbec mi nebolo trápne počuť to, že Linda vyradila Igora. Vôbec nie. Keď sa nás Sajfa pýtal, že kto si myslím, že by to bol, tak som povedal jeho. Pretože to bol takticky najsilnejší súper a toto je hra. Spravila najlogickejšie rozhodnutie,“ stojí si za svojím. Napriek všetkému má však Igor na Ivana za jeho reči pred kamerou ťažké srdce a pred našou kamerou sa takmer pohádali, pozerajte!