Vyvolení Igor a Marcel po šou opäť spolu: Veľká zábava aj odhalenia!

Chalani sa pred kamerou poriadne bavili, Igor priznal, že Marcelovi z výhry „čosi“ daruje.

V reality šou Vyvolení sa najväčšej podpore od fanúšikov tešil celkový víťaz Igor Džadoň a jeho najväčší parťák Marcel Banda. Spoločne v šou povystrájali množstvo bláznovstiev a neraz sa ich zábavky nestretli s pochopením pri ostatných Vyvolených. Nemajú pocit, že niekedy prekročili hranicu? „Ja si myslím, že ešte určité rezervy tam ostali,“ smeje sa Igor. „Boli časy, keď sme si tak povedali s Igorom, že tak toto sme už nemali spraviť. Robili sme to ale tak ako cítili. Možno to bolo niekedy až moc pre niekoho. Ja si myslím, že čo sa týka srandy, tak s Igorom nemáme dna,“ doplnil Igora Marcel.

Medzi ich najväčšie zlomyselnosti patrilo určite cielené rozoštvanie Martiny a Mirky v čase, keď tam ostali ako posledné zástupkyne ženského pohlavia v dome. V tomto prípade si však nemyslia, že by prestrelili. „Trošku bolo treba do nich podrýpať, lebo aj jedna aj druhá tam robili také veci, ale my sme to robili v rámci srandy, nie že by sme im chceli ublížiť,“ hovorí Igor.

S Marcelom vytvoril nerozlučnú dvojku už od začiatku šou a tak je pochopiteľné, že ak by na stavbe musel ostať jeden bez druhého, bolo by to pre každého náročné. „Byť tam bez Igora v tie začiatky, to by bolo neskutočné. Myslím si, že nás v prvom rade spojila robota a potom sme sa našli aj v tých srandách,“ hovorí Marcel. Ten si ako veľký pracant na stavbe a zároveň aj dobrý Igorov priateľ vyslúži od víťaza Vyvolených odmenu. „Myslím si, že my s Marcelom sa dohodneme a určite s holým zadkom neostane!“ smeje sa Igor.